Om Företaget

Flens Solel AB är verksamt i centrala Sörmland med nära och personlig kontakt med kunderna.

Om du har bestämt dig för att spara på din energiförbrukning så har vi kompetensen. Tekniken, bidragen, lokala förutsättningarna, intjäningsgraden. Och dina egna prioriteringar – estetiskt, miljömässigt och ekonomiskt. Allt klarläggs i dialog med dig.

Solenergi är vårt fokusområde men sätter inte upp ett system utan ett besök och en mindre analys av de lokala förutsättningarna, vad du vill och vad du redan har. Om du vill gör vi en grundligare analys – som mycket väl kan komma fram till att det du behöver är inte alls solceller utan en värmepump eller bättre isolering. Eller kanske bara behöver byta en termostat.

Företaget startades och drivs av Ove Fredriksson sedan 2016. Ett stort miljöintresse, utbildning i energiteknik och flera decenniers arbete med styr- och mätsystem, programmering, systemutveckling och kursverksamhet i både små och stora projekt säkerställer att du blir nöjd. Utöver mig själv har jag ett stort kontaktnät av projektledare, elektriker, vana montörer, produktgrossister och andra experter.

Flens Solel

Vi tar uppdrag i områden en timme från Flen. Stora som små anläggningar och gör specialanpassningar för att du ska få ut det mesta av din investering i solenergi!

Kontakt

e-post: solel@flenssolel.se  

Tel. 0157-691 00

Ove Fredriksson

e-post: ove@flenssolel.se  

Tel. 070-238 17 89

Våra områden

  • Solceller
  • Solfångare
  • Off grid
  • Föredrag och utbildning